powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10-11/02



Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο αυτό είναι οι εξής :

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

1) 150 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2(1,80)
      Οι "κανονιέριδες" του Αρσέν Βεγκέρ θέλουν τη νίκη απέναντι στη Σάντερλαντ για να σκαρφαλώσουν στο βαθμολογικό πίνακα και να διεκδικήσουν την έξοδό τους στο Champions League. Από την άλλη πλευρά η Σάντερλαντ έχει διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Για τους τολμηρόυς!

1)  151 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΚΠΡ 2(4,00)
      Η ΚΠΡ αναζητά οπωσδήποτε τη νίκη στην έδρα της Σουόνσι για βαθμολογικούς λόγους αλλά και επίσης για να ρεφάρει την ήττα στην έδρα της στον πρώτο γύρο με το βαρύ 0-5.Η Σουόνσι βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας χωρίς να έχει κάποιο ισχυρό κίνητρο.

2) 165 ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΓΕΟΒΙΛ 2(3,75)
      Η Γέοβιλ διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας με 5 σερί νίκες  και όλοι πλέον στην ομάδα υποστηρίζουν ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για άνοδο ενώ στη Κόβεντρι επικρατεί απογοήτευση από την εντός έδρας ήττα από την Κρου με 3-0. Το 3,75 που δίνεται στον ΟΠΑΠ είναι αρκετά υψηλό και αξίζει το ρίσκο. 

ΣΥΣΤΗΜΑ

1) 241 ΣΕΡΒΕΤ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 2(1,95)
      Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία τους που τους φέρνει αντιμέτωπους με την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Επιπλέον, από τη Σερβέτ απουσιάζουν σημαντικά στελέχη της άμυνας και της επίθεσης.

2) 182 ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ 1(1,90)
      Η Νόρθαμπτον επιδιώκει την είσοδο της στα play off και προκειμένου να πετύχει το σκοπό της οφείλει να κερδίσει τη Ροντσντειλ, η οποία αμφιταλαντεύεται στη μέση της κατηγορίας παραμένοντας ακόμα μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα play off.

3) 228 ΣΑΝΤΑΤΕΡ-ΟΥΕΣΚΑ 1(2,00)
      Ντέρμπι ουραγών με την Σανταντέρ να έχει ανεβασμένη ψυχολογία καθώς προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Σπόρτινγκ Χιχόν. Με 5 βαθμούς να τη χωρίζουν από την αντίπαλο της η νίκη είναι μονόδρομος.

4) 209 ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ-ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ 2(1,95) 
      Παρά την ήττα της στο προηγούμενο ματς η Αρμπροουθ παραμένει σε τροχιά play off και συνδιασμό με την αποχή της Αλπνιον απο τους αγώνες τον τελευταίο μήνα το Διπλό φαντάζει πολύ πιθανό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ : 3-4  (με πολλαπλασιαστή όσο αντέχει η τσέπη σας!)

ΞΕΡΑ

1) 248 ΜΑΛΙΝ-ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 1(1,75)
      Οι γηπεδούχοι παρά το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα διατηρούν μία πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα με τέσσερα "τρίποντα" και ελπίζουν για ενδεχόμενη είσοδο στα play off . Η Μπριζ βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις με ελάχιστες πιθανότητες να σώσει τη χρονιά.

2) 313 ΝΙΓΗΡΙΑ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ 1(1.80)
       Καταιγιστική η Νιγηρία σκόρπισε 4-1 το Μάλι, ενώ στην προηγούμενη φάση απέκλεισε ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης, την Ακτή Ελεφαντοστού. Η Μπουρκίνα Φάσο έκανε την υπέρβαση και βρέθηκε στον τελικό, αλλά η χαμηλή ποιότητα της ομάδας σε συνδυασμό με την εξαιρετική φόρμα του αντιπάλου της δίνει ελάχιστες πιθανότητες.

3) 163 ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΚΑΡΝΤΙΦ 2(1,80)
      Η εντυπωσιακή πορεία της Κάρντιφ την φετινή χρονιά την έχει φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με μεγάλη διαφορά της υποδεέστερης Λέστερ. Η Χάντερσφιλτ παραμένει ακόμα με υπηρεσιακό τεχνικό, το Μαρκ Λίλις αναμένοντας να βρεθεί μία μόνιμη λύση.


ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ : 5,70   

"Χ"

Για τους λάτρεις των ισοπαλιών!

1) 149 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΦΟΥΛΑΜ (3,25)

2) 190 ΕΜΠΣΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ (3,25)

3) 226 ΛΟΥΓΚΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ (3,25)


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!