powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/02

ΣΥΣΤΗΜΑ

1) 282 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χ(2,75)
        Ο Πανιώνιος αγωνίζεται στην έδρα του με πολλές απουσίες και η νίκη γι αυτόν θα είναι πιο δύσκολη. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια και έτσι το πιο πιθανό αποτέλεσμα φαντάζει το Χ.

2) 283 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1(2,20)
       Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί απέναντι στα "σφυριά" του Σαμ Άλαρνταις και η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους. Η Γουεστ Χαμ πολύ μικρή συγκομιδή πόντων στους εκτός έδρας αγώνες και με τη νίκη που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική είναι βαθμολογικά πιο χαλαρή.

3) 300 ΤΣΒΟΛΕ-ΤΒΕΝΤΕ 2(1,60)
       Η Τσβόλε κατέχει τη χειρότερη εδρα σε όλο το πρωτάθλημα με μόλις μία νίκη. Η Τβέντε της οποίας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος πρέπει να καθαρίσει το ματς για να μη χάσει έδαφος από τη κορυφή εκμεταλλευόμενη τη γκέλα της Αιντχόφεν που έμεινε στο 2-2 με τη Φίτεσε.

4) 302 ΡΕΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ 1(1,95)
      Η Ρεν θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη με σύμμαχό της την έδρα της. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και οι παίκτες της φαίνονται να σκέφτονται από τώρα τις καλοκαιρινές διακοπές...

5) 319 ΛΥΩΝ-ΛΙΛ 1(1,85)
      Μετά τη προχθεσινή νίκη της Παρί οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Η Λιλ με τις εμφανίσεις της στους τελευταίους εκτός έδρας αγώνες δεν πείθει και δεν φαίνεται ικανή να κάνει τη ζημία.

6) 293 ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ 1(1,85)
      Οι γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες θέλουν να συνεχίσουν το επιτυχές σερί τους απέναντι στην Ορντούσπορ. Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να κάνουν νίκη εκτός έδρας και σε συνδυασμό με τα ανεπιτυχή αρνητικά αποτελέσματα (μια νίκη σε δέκα ματς) η ψυχολογία βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τον άσσο θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη.

ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 3-6

ΕΚΠΛΗΞΗ

1) 304 ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ-ΜΙΡΑΝΤΕΣ 2(3,05)
       Η Μιράντες βρίσκεται σε μία πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση παραμένοντας αήττητη για πέντε σερί αγωνιστικές ωστόσο αυτό δεν τη βοήθησε να ξεφύγει αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού καθώς απέχει μόνο ένα βαθμό όμως η ψυχολογία των παικτών της βρίσκονται στα ύψη και έχει τα φόντα να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της Νουμάνθια.


ΚΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!