powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΜΠΤΗ 14/02

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ



1) 146 ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ  GG(1,65)
      Με μια επίθεση φωτιά με βασικό άξονα τον Ετό η Ανζί θεωρείται μια από τις πιο εκρηκτικές ομάδες. Ειδικότερα με τη τελευταία προσθήκη του Φερναντίνιο από τη Σαχτάρ (κόστος μεταγραφής 35 εκατ.) φαίνεται ότι είναι ικανή για σπουδαία πράγματα. Παράλληλα η έδρα της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα και είναι πολύ δύσκολο να μη σκοράρει. Το Αννόβερο πέρασε πρώτο από ένα πολύ δύσκολο όμιλο ενώ επιθετικά παρουσιάζει ένα δυνατό σύνολο με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημία. Αυτό σε συνδυασμό με τις ελλείψεις της Ανζί στην άμυνα (Τραορέ) αλλά και τον αρκετό καιρό αγωνιστικής απραξίας των 'Ρώσων' καθιστά τους φιλοξενούμενους ικανούς να σκοράρουν.

2) 149 ΛΕΒΑΝΤΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  GG(1,55)
      Οι γηπεδούχοι τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό. Η επίθεσή τους είναι πολύ δυναμική με αιχμή του δόρατος τον Μάρτινς ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Λεβάντε είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στην κόντρα και κυνηγάει το γκολ ακόμη και με κατά πολύ ανώτερες ομάδες όπως η Ρεάλ. Η ανάγκη για σκορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι επιτακτική για να έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης. Αμυντικά είναι ασύνδετη και παρουσιάζει πολλά κενά ειδικότερα μετά τη φυγή του αρχηγού της Μπαγιεστέρος. Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ έτσι ώστε να έρθει με μεγάλο πλεονέκτημα στο γήπεδό του. Μεσοεπιθετικά είναι αρκετά καλός με αρκετούς παίκτες που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να κάνουν το γκολ. Αμυντικά και αυτός παρουσιάζει προβλήματα με μεγάλη έλλειψη σταθερότητας

3) 161 ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΥΩΝ 1(1,80)
       Η ομάδα του Βίλας-Μπόας βρίσκεται σε μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας αφού στην Πρέμιερ Λιγκ διατηρεί ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων (6-4-0). Σημαντικό στοιχείο για τον αγώνα είναι ότι ο επιθετικός Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αγωνίζεται κανονικά ενώ ο Ντεφόε θα παραμείνει εκτός. Στην αντίπερα όχθη η Λυών προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες (Αζαξιό,Λιλ) και με τη ψυχολογία να βρίσκεται στα τάρταρα φαντάζει δύσκολο το θετικό αποτέλεσμα για αυτήν.

4) 151 ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Χ(3,15)
       Η Μπάτε είναι μια ομάδα με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.Τα πήγε πολύ καλά στη φάση των ομίλων και έχει μια πολύ δεμένη ομάδα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που στο πρωτάθλημα κοντράρονται με τη Γαλατά για τον τίτλο έχουν παίχτες με κλάση που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Έτσι περιμένουμε έναν ισορροπημένο αγώνα.



Καθώς το Εuropa League είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση καλό θα ήταν να κινηθούμε σε χαμηλά πονταρίσματα καθώς αναμένουμε ένα δυναμικό Σαββατοκύριακο με πολλούς αγώνες!!!