powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/02

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ 


1) 111 ΤΟΥΡ-ΚΛΕΡΜΟΝ g/g(1,65)
     Οι γηπεδούχοι αποτελούν μια ομάδα που αρέσκεται να παίζει επιθετικά στην έδρα της στην οποία είναι αήττητη το 2013. Κατέχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα ενώ προέρχεται απο επτά σερί G/G. H Kλερμόν βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Τα πέντε τρίποντα από τα επτά που έχει κερδίσει είναι εκτός έδρας πράγμα που δείχνει ότι μακριά από το σπίτι της κυνηγάει πολύ το γκολ.

2) 112 ΧΑΒΡΗ-ΑΝΖΕ OVER(1,90)
       Η Χάβρη έχοντας καταιγιστικά υπέρ της την παράδοση και με σύμμαχο τα 10/12 οver στα τελευταία παιχνίδια αντιμετωπίζει την Ανζέ. Αυτή με τη σειρά της έχει ένα σερί 6 αγώνων over στα πρόσφατα 8 ματς. Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών στην άμυνα και κυρίως η Χάβρη από την οποία θα απουσιάζει ο βασικός της μπακ Ριβιέρεζ.

3) 102 ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΚ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΊ´ΓΚ 2(1,70)
       Μια μάχη ανάμεσα στα δύο άκρα του βαθμολογικού πίνακα θα διεξαχθεί σήμερα στο Γιανσταντιον. Οι φιλοξενούμενοι-πρωτοπόροι είναι για 8 σερί ματς αήττητοι και θέλουν όσο τίποτα τη νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή καθώς δεν έχουν περιθώρια για απώλειες με ομάδες τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη οι ουραγοί απέχουν 32 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή με μόλις 2 νίκες στην έδρα τους και 4 συνολικά.