powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/2

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1) 281 ΤΖΕΝΟΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1(2,30)
      Η Τζένοα προερχόμενη από τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα καλείται να αντιμετωπίσει την Ουντινέζε, η οποία έχει χάσει πολύ έδαφος στη μάχη για τις ευρωπαϊκές θέσεις,  παραμένει όμως ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Κρίσιμο ματς για την γηπεδούχο ομάδα καθώς ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να την οδηγήσει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πολύ πιθανός ο άσος με πολύ καλή απόδοση στο 2,30.

2) 284 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1(1,95)
       Σε πολύ καλή κατάσταση η Νυρεμβέργη προέρχεται από συνεχή καλά αποτελέσματα και επιδιώκει να συνεχίσει το σερί. Αντιθέτως το Αννόβερο μετρά μόλις 2 θετικά αποτελέσματα στα τελευταία 10 εκτός έδρας ματς, ενώ έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό γκολ. Σαφές προβάδισμα για τη γηπεδούχο που δεν δυσκολευτεί να πάρει το τρίποντο
     
3) 289 ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2(1,55)
       Ιδιαίτερο ματς το συγκεκριμένο καθώς ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια οδυνηρή ήττα στην Ευρώπη που μπορεί να του στοιχίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση toy θεσμού. Απέναντι του η Ξάνθη που παλεύει για την είσοδο στα play off  και έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά δεν φαίνεται ικανή να νικήσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.Οι φιλοξενούμενοι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ακριτικής ομάδας.