powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/02

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ


1) 102 ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ Χ2(1,65)
       Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα. Έχουν μόνο μία νίκη στις τλευταίες αναμετρήσεις ενώ έχουν πετύχει μόλις ένα goal το 2013. Μεγάλες απουσίες οι δύο βασικοί στόπερ. Από την άλλη η Φρανκφούρτη βρίσκεται στην τέταρτη θέση και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο τελευταίο παιχνίδι παρά το ότι έμεινε με 10 παίκτες σχετικά νωρίς κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα και να νικήσει. Για τους πιό τολμηρούς το 2(3,20) είναι μια καλή επιλογή.

2) 108 ΝΙΜ-ΙΣΤΡ 1(1,75)
       Η Νιμ στο προηγούμενο ματς με τη Κορσική έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ όμως κατάφερε να φύγει με τη νίκη. Βρίσκεται στην έκτη θέση ενώ αγωνιστικά είναι σε μεγάλη φόρμα καθώς μετρά πέντε σερί άσους. Η Ιστρ στον τελευταίο αγώνα έχασε με κάτω τα χέρια από την Οσέρ(0-3) και παράλληλα αγνοεί τη νίκη στα τελευταία δέκα ματς. Επίσης στις 6 πρόσφατες αναμετρήσεις δεν έχει καταφέρει να πετύχει goal.

3) 109 ΝΙΟΡ-ΛΕ ΜΑΝ Χ(3,00)
       Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Η Νιόρ προέρχεται από δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί της  Αρλ(0-1). Μαζί με τη Σατορού έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα δηλαδή 13. Τραυματίες οι μεσοεπιθετικοί Εμπράς και Ντιαό. Οι φιλοξενούμενοι βρισκονται σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση με τρείς ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα ματς.

4) 110 ΟΣΕΡ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ over(1,90)
       Oι γηπεδούχοι είναι άκρως φορμαρισμένοι αυτόν τον καιρό με τρείς σερί νίκες. Οver τα τελευταία 7 από τα 9 ματς. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με ανατροπή στο φινάλε την Ναντ ανεβένωντας πάλι σττην τρίτη θέση. Over οι τελευταίες 6 από τις 7 αναμετρήσεις της.