powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΤΡΙΤΗ 5/03

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ...


109 ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ 1 (1.75)
Η Νοτιγχαμ  διατηρεί μια πολυ εικόνα τών τελευταίο καιρό και για να συνεχίζει να ελπίζει για μια θέση στην 6άδα σήμερα πρέπει να φύγει νικήτρια.Απο την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετα την νίκη επι της Λέστερ απομακρύνθηκαν απο την επικίνδυνη ζώνη.Η Ιπσουιτς δείχνει πολλές αδυναμίες εκτός έδρας και  έτσι θα ποντάρουμε στον άσσο.

120 ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ-ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ 2 (1.60)
 Μετά τη δύσκολη νίκη στην Εμπσφλιντ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πιάσουν στην κουφή τη Ρέξαμ .Ωστόσο έχει να ένα παραπάνω μάτς και δέν έχει περιθώρια για γκέλες.Αντίθετα οι γηπεδούχοι φαίνεται πώς θέλουν το χρόνο τους για να βρούν τα πατήματα τους.Επίσης  ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της Γιορκ.

127 ΧΑΡΤΣ-ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ 2 (2.50)
Η Σεντ Τζονστον θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να καλύψει την γκέλα με την ουραγό Νταντί .Απέναντι θα βρεί Χαρτς με πολλές απουσίες ,χωρίς προπονητή και με πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι τις.Το διπλο αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία στο 2.50 και αξίζει το ρίσκο.

129 ΧΑΜΙΛΤΟΝ-ΜΟΡΤΟΝ 2(1.80)
Μιά πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγουν έστω και προσωρινά απο την Πατρικ θιστλ έχουν σήμερα οι φιλοξενούμενοι καθώς πετυχαίνουν την Χαμιλτον σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση με μία νίκη στούς τελευταίους 6 αγώνες.Η νίκη είναι μονόδρομος και το διπλό πληρώνει καλά.

130 ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ-ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΝΙΟΥΡ 2 (1.70)
Οι φιλοξενούμενοι επιζήτουν την νίκη για να συνεχίσουν να διεκδικούν την είσοδο τους στην 4αδα και αντιμετωπίζουν την ουραγό Αλμπιον που οπώς φαίνεται έχει παρατήσει την προσπάθεια για την σωτηρία της αφού έχει μόνο ήττες στισ τελευταίες  6 αγωνιστικές.Το διπλό αποτελεί ουσιαστικά δωράκι και έχει πολλές πιθανοτήτες επαλήθευσης.

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-5 ( ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ 3.30 )

Με το CHL δεν έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε σήμερα καθώς είναι και τα 2 ματς πολύ δύσκολα .Αν έπρεπε να παίξουμε οπωσδήποτε κάτι θα ήταν των άσσο της Ντορτνουντ  και το G/G στο Μαντσεστερ καθώς και  οι  2 ομάδες σκοράρουν συνέχεια και έχουν το goal.