powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ CHAMPIONS LEAGUE 26/11/2013

  


Καλησπέρα σας! Το στοίχημα για ταμείο ξανά κοντά σας με νέα προγνωστικά και πολλά αθλητικά νέα…!!! Πάμε να δούμε και να αναλύσουμε το σημερινό κουπόνι με την προτε΄λευταία αγωνιστική του Champions League.


Ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι που διεξάγετε στις 19:00 με την Ζενίτ να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης.Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα καθώς οι Μαδριλένοι έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό τους ,ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο ματς. Αντίθετα οι Ρώσοι παλεύουν με τους Πορτογάλους(Πόρτο) για τη δεύτερη θέση και θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην αδιάφορη και με πολλές απουσίες Ατλέτικο. Οπότε κρατάμε τον άσσο στο 1,90...


Στη συνέχεια έχουμε τον αγώνα Άγιαξ-Μπαρτσελόνα που δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι , καθώς το 1,45 του διπλού δεν αξίζει το ρίσκο, οπότε κρατάμε μόνο το 1,55 του over ,αφού και οι δύο ομάδες σκοράρουν κατά συρροή.


Στην Ελβετία η Βασιλεία υποδέχεται την Τσέλσι και περιμένουμε λογικά οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν και να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους στην επόμενη φάση. Κρατάμε και το 1,65 του over καθώς περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι.


Στο Ντόρτμουντ-Νάπολι οι δύο ομάδες μάχονται για τη δεύτερη θέση καθώς η Άρσεναλ λογικά σήμερα θα ''καθαρίσει'' την υπόθεση πρόκριση και θα εξασφαλίσει τη θέση της στον επόμενο γύρο.Η Νάπολι έχει 9 βαθμούς ενώ η Ντόρτμουντ 6 οπότε οι Γερμανοί δεν ικανοποιούνται με κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.Όμως το 1,55 που δίνεται στον ΟΠΑΠ δεν αξίζει το ρίσκο...


Επόμενο ματς Σέλτικ-Μίλαν που από στοιχιματική άποψη είναι δύσκολο καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν το παιχνίδι, όμως τα σκαμπανεβάσματα της Μίλαν δεν μας αφήνουν περιθώριο να επιλέξουμε κάποιο σημείο στον αγώνα. Μόνο το 2-3 γκολ θα ήταν μια καλή επιλογή.


Τέλος για το Τσαμπιονς Λιγκ διεξάγεται στο Stadionul Ghencea στο Βουκουρέστι το παιχνίδι Στεάουα-Σάλκε με μονόπλευρο ενδιαφέρον από τους φιλοξενούμενους καθώς αν την ίδια ώρα η Βασιλεία χάνει από την Τσέλσι, η Σάλκε με νίκη οριστικοποιεί την πρόκρισή της στους 16.Η Στεάουα είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου έχοντας μόνο δύο βαθμούς και δύσκολα πλέον μπορεί να διεκδικήσει την είσοδό της στο Europa League.


Θα παρατηρήσατε ότι δεν αναφερθήκαμε στο Πόρτο-Αούστρια και στο Άρσεναλ-Μαρσειγ καθώς οι αποδόσεις που δίνονται είναι απαράδεκτες και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τα αποτελέσματα.










Αν έπρεπε να κάνουμε μια πιο αυστηρή επιλογή θα κρατάγαμε το 2 της Σάλκε, το over της Μπάρτσα και το 2 της Τσέλσι που μας βγάζει συντελεστή κοντά στο 5....