powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 27/11/2013

Καλησπέρα σας, όλοι εκπλαγήκαμε χτες από τα ανατρεπτικά αποτελέσματα του Champions League... Η Πόρτο του 1,08 δεν κατάφερε να κερδίσει.... Η Μπάρτσα του 1,45 έχασε από τον Άγιαξ, ενώ η Βασιλεία κατάφερε μέσα στην χρονιά να κερδίσει δυο φορές την Τσέλσι, κάτι που δεν θα περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της!
Πάμε να δούμε τους σημερινούς αγώνες. Όσοι ρίξατε μια ματιά στο κουπόνι θα είδατε ότι οι αποδόσεις που δίνονται στις περισσότερες ομάδες είναι πολύ χαμηλές. Στο Γιουβέντους-Κοπεγχάγη
ο άσσος του (1,08) δεν αξίζει ούτε καν την προσοχή μας, οπότε είναι καλύτερο να ποντάρουμε στο 4-6 γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι σκοράρουν πολύ συχνά παίζονται πολύ επιθετικά , ενώ οι φιλοξενούμενοι στις δυο εξόδους που έχουν κάνει φέτος μακριά από την έδρα τους έχουν μαζέψει 7 γκολ. Περιμένουμε λοιπόν ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ.
 Επόμενο παιχνίδι Παρίς Σερ Ζερμέν-Ολυμπιακός όπου πρώτη μας επιλογή είναι το over.Και οι δυο ομάδες σκοράρουν κατά επανάληψη και οι περισσότεροι αγώνες του σε όλη τη χρονιά λήγουν με περισσότερα από δυο γκολ.Άρα το over του (1,60) φαντάζει καλή επιλογή.
Τέλος, στο άλλο ματς του ομίλου η Άντερλεχτ υποδέχεται την Μπενφίκα .... Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να διεκδικήσουν μια θέση στο Europa League , ενώ η Μπενφίκα θέλει και αυτή τη νίκη για να "κλέψει" την δεύτερη θέση από τον Ολυμπιακό. Ένα δύσκολο ματς αλλά το υλικό της Μπενφίκα είναι ανώτερο από αυτό της Άντερλεχτ. Πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να φύγει με το διπλό από τον Βέλγιο. Άλλη μια καλή επιλογή γι αυτή την αναμέτρηση θα ήταν και το 2-3 γκολ.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε!!!