powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Αγώνες Κυριακής 08/12/2013

Καλημέρα, χτες τα πήγαμε καλά καθώς πιάσαμε 4 στα 5 σημεία που προβλέψαμε και το μόνο που χάσαμε ήταν η Μίλαν που ήρθε 2-2 και δεν μας έκανε τη χάρη..... Πάμε να δούμε γρήγορα τους σημερινούς αγώνες, καθώς έχουμε πολλά πράγματα να αναλύσουμε...
  Ξεκινάμε με την Ιταλία και την αναμέτρηση Βερόνα-Αταλάντα , με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν έναν εντυπωσιακό σερί μέσα στην έδρα τους, έχοντας 6 νίκες σε 7 αγώνες.Για τη Βερόνα τα είχαμε ξαναπεί την Δευτέρα και την Πέμπτη που την κοντράραμε, διότι έπαιζε μακριά απ την έδρα της ,που δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, αφού τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα τους έχει κατακτήσει με τη βοήθεια της ισχυρής της έδρας.Συνεχίζουμε με το Σαμπντόρια-Κατάνια όπου και εδώ θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους, που μετά την αλλαγή προπονητή έχουν σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία και προέρχονται από επιτυχίες. Τέλος απ την Ιταλία, η Ίντερ λογικά θα κερδίσει αλλά στην απόδοση του 1,50 δεν αξίζει και πολύ το ρίσκο.
  Πάμε τώρα στο δικό μας πρωτάθλημα όπου και θεωρώ  ότι η Ξάνθη και ο Ατρόμητος θα έχουν ενα εύκολο απόγευμα, κόντρα στην Βέροια και στον Όφη αντίστοιχα. Η Ξάνθη προέρχεται από την λευκή ισοπαλία με τον Πανιώνιο, όπου της ακυρώθηκε γκολ στο φινάλε.¨Ετσι οι παίχτες έχουν έναν λόγο παραπάνω να κυνηγήσουν  τη νίκη με τη Βέροια, η οποία δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά μακριά από το σπίτι της. Στο Ατρόμητος-Όφη οι γηπεδούχοι στηρίζονται στην έδρα τους απ την οποία μάλλον δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα μέχρι σήμερα να φύγει με το τρίποντο και λογικά αυτό το σερί δεν θα "σπάσει" ούτε σήμερα...
  Κρατήστε και απ το ΑΕΛ Καλλονής-Παναθηναϊκός το 2-3 γκολ αφού τα περισσότερα παιχνίδια των φιλοξενούμενων όπως σας είπαμε και στην προηγούμενη αγωνιστική τελειώνουν με 2-3 τέρματα.
 Στην Βραζιλία σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και κάποιες ομάδες "καίγονται" για την παραμονή τους και κάποιες άλλες για τη συμμετοχή στο λιμπερταδόρες.Στο Γκοϊάς-Σάντος το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο για τους γηπεδούχους καθώς θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στο λιμπερταδόρες, χωρίς να τους απασχολεί τι θα γίνει στους υπόλοιπους αγώνες.Η Σάντος εκτός έδρας δεν τα πήγε και πολύ καλά φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας μόνο 4 νίκες σε 18 αγώνες.Επίσης θα κρατήσουμε και το διπλό της Φλουμινένσε η οποία μόνο με νίκη μένει στην κατηγορία και κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν την βολεύει.Παίζει με την Μπαϊα που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με γκολ στο 90' την πρωταθλήτρια Κρουζέιρο και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.(Δείτε βίντεο στο Media Gallery)
  Στην Ισπανία σήμερα δεν έχουμε αγώνες για το πρωτάθλημα, αλλά για το κύπελλο και επειδή πολλές ομάδες "σνομπάρουν" τον θεσμό, κατεβαίνουν με πολλές αλλαγές και είναι δύσκολο να εμπιστευτείς κάποια απ' αυτές.Η μόνη ομάδα που κατεβαίνει με σχετικά αξιόπιστη 11άδα είναι η Μάλαγα η οποία κοντράρετε με την Οσασούνα και περιμένουμε να επικρατήσει.
 Στην Τουρκία έχουμε την αναμέτρηση Μπουρσασπόρ-Γκεντσλερμπιρλίγκι όπου αν οι γηπεδούχοι παραταχθούν και παίξουν σοβαρά τότε θα κερδίσουν, μια Γκεντσλερμπιρλίγκι η οποία μακριά από την έδρα της έχει χάσει τα 5 απ τα 6 παιχνίδια.
 Οι λάτρεις των over ας προσέξουν τους παρακάτω αγώνες:
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννενα
Μάλαγα-Οσασούνα
Φράιμπουρκ-Βόλφσμπουργκ

Ρόντα-Χέρακλες

   ΚΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!!