powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΗΝΑΡΙΑ 18/1/2014

Καλησπέρα για ακόμα μία εβδομάδα!
Όπως πάντα έτσι και σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο κατηγορίες στοιχήματος, τα «χηνάρια» και τις εκπλήξεις. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.
ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Το πρώτο ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αξιόλογη ομάδα και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων τα οποία είναι μεικτά. Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενη ομάδα ανανεώθηκε πολύ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με πολλές μεταγραφές, πράγμα που μάλλον θα φανεί στο γήπεδο. Ο άσσος προσφέρεται στο 1,65 και για αυτό θεωρούμε πως δεν αξίζει και θα κυνηγήσουμε το 2 (4,00)
Το δεύτερο ματς που μας τραβάει το ενδιαφέρον είναι το ΑΛΟΑ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ (182). Η γηπεδούχος μετρά τέσσερα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα (Ν:0 I:1 H:3) και δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Η δε φιλοξενούμενη είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας στον τομέα των διπλών (μετράει 5 στα 10 εκτός έδρας ματς), ενώ έχει και την παράδοση με το μέρος της (Ν:4 Ι:1 H:0). Οπότε, λογικό είναι, να ποντάρουμε στο 2 (2,85).
ΧΗΝΑΡΙΑ
Η πρώτη μας επιλογή είναι το ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΧΑΛ. Οι γηπεδούχοι έχουν κάποια συνεχόμενα μέτρια αποτελέσματα και ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς. Από την άλλη η Χαλ σε σαφώς καλύτερη κατάσταση επιδιώκει να γυρίσει στις νίκες. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το ματς μέχρι το τέλος και για αυτό το λόγο το Χ (3,20) φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο, καθώς με αυτό το αποτέλεσμα δεν «χαλιέται» καμιά από τις δύο ομάδες.

Τέλος, καθόλου απίθανο δεν φαντάζει το Χ στη Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και, πλέον, θέλουν να πάρουν οτιδήποτε καλύτερο μπορούν από κάθε ματς. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, δεν πείθει με τίποτα με τις εμφανίσεις του και για αυτό στο ματς με τον Παναιτωλικό αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του, ενώ νίκησε κόντρα στη ροή του ματς και μετά από λάθος των παικτών του Παναιτωλικού. Με αυτά τα δεδομένα το Χ (3,75) είναι καλή ευκαιρία