powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!!!

Καλημέρα φίλοι του Στοίχημα για Ταμείο.Σήμερα έχουμε δράση με Αγγλικό Πρωτάθλημα,Ισπανικό Κύπελλο και Ιταλικό Κύπελλο.Πάμε να τα δούμε...


Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης (2-3 goal) με απόδοση 2.00 (Stoiximan)
To πρώτο μάτς στην έδρα της Ατλέτικο έληξε με το φτωχό 1-0(αναλογικά οι ομάδες βάζουν πολλά γκολ).Σήμερα θα δούμε ενδεχομένως ένα πιο ανοιχτό ματς αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι μεταξύ στα 2-3 γκολ καθώς η πρόκριση είναι ανοιχτή και διότι οι δύο ομάδες παίζουν κάθε 3 μέρες σε αρκετές διοργανώσεις  και θα δέιξουν σημάδια κούρασης.Έτσι τα 2-3 γκολ είναι μια καλή επιλογή.

Tότεναμ-Μάντσεστερ Σίτυ (2) με απόδοση 1.97 (Stoiximan)
Η Μάντσεστερ Σίτυ βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς και με νίκη θα έχει την  ευκαιρία να περάσει στην 1η θέση καθώς η Άρσεναλ έφερε ισοπαλία 2-2 με την Σαουθάμπτον.Αντίθετα η Τότεναμ βρίσκεται στην 5η θέση με 43 βαθμούς και δεν απειλείται να την χάσει καθώς η Έβερτον έχασε χθές 4-0 από την Λίβερπουλ ενώ άμα χάσει σήμερα θα ισοβαθμίσει με την Μάντσεστερ Γιουναιτεντ.Έτσι το διπλό σε τέτοια απόδοση δεν παιρνάει απαρατήρητο.

Νάπολι-Λάτσιο (G/G) με απόδοση 1.70 (Stoiximan)
Στο μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα πριν ένα μήνα το σκορ έλειξε 2-4 υπέρ της Νάπολι.Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλούς επιθετικούς και ικανούς να σκοράρουν.Το ματς πιστεύουμε θα έχει γκολ και για τις δυο ομάδες.

Καλη τύχη!!!