powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΚΥΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Αγαπητοί φίλοι σήμερα θα ασχοληθούμε με κάτι που σίγουρα ενδιαφέρει όλους. Κυνοδρομίες λοιπόν!Αρχικά ας αναφερθούμε στα βήματα για τη συμπλήρωση του δελτίου.

Δελτίο Α (απλό)

· Στο τμήμα «ΤΟΠΟΣ» του δελτίου, τον κωδικό του κυνοδρομίου που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Στο τμήμα «ΑΓΩΝΑΣ», τον αύξοντα αριθμό του συγκεκριμένου αγώνα (Περιοχή Α).
· Το συμμετέχοντα ή συμμετέχοντες της επιλογής σου για τη θέση που επιθυμείς (π.χ. μόνο στην 1η θέση αν στοιχηματίζεις στο Νικητή, στην 1η, 2η και 3η θέση αν στοιχηματίζεις στο Τρικάστ). (Περιοχή Β).
· Τον τύπο στοιχήματος με τον οποίο θέλεις να συμμετάσχεις. (Περιοχή Γ).
· Αν επιθυμείς, μπορείς να πολλαπλασιάσεις τα κέρδη σου, σημειώνοντας στην περιοχή τουπολλαπλασιαστή μέχρι 3 επιλογές. Το γινόμενο των επιλογών σου, δίνει τον τελικό πολλαπλασιαστή του δελτίου. (Περιοχή Δ).
· Μπορείς να συμμετέχεις σε συνεχόμενες εικονικές κυνοδρομίες.(Περιοχή Ε)






Δελτίο Β (Παρολί)

· Στο τμήμα «ΤΟΠΟΣ» του δελτίου, τον κωδικό του κυνοδρομίου που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Στο τμήμα «ΑΓΩΝΑΣ», τον αύξοντα αριθμό του συγκεκριμένου αγώνα (Περιοχή Α).
· Το συμμετέχοντα ή συμμετέχοντες της επιλογής σου (μόνο για το Νικητή) (Περιοχή Β).
· Έχεις τη δυνατότητα να ακυρώσεις το πεδίο στοιχηματισμού με το Χ και να σημειώσεις το πεδίο ως Στάνταρ (Περιοχή Γ)
· Αν επιθυμείς, μπορείς να πολλαπλασιάσεις τα κέρδη σου, σημειώνοντας στην περιοχή του πολλαπλασιαστή μέχρι 3 επιλογές. Το γινόμενο των επιλογών σου, δίνει τον τελικό πολλαπλασιαστή του δελτίου. (Περιοχή Δ).
· Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας συστημάτων και συστημάτων με στάνταρ (Περιοχή Ε)
· Μπορούν να επιλεγούν έως 8 κυνοδρομίες, και περισσότεροι του ενός συμμετέχοντες σε κάθε κυνοδρομία.






Συμπλήρωση Δελτίου (Παράδειγμα)

ΝΙΚΗΤΗΣ / ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ – Απλή Συμμετοχή
ΤΟΠΟΣ: 31 - ΑΓΩΝΑΣ: 3
Στοίχημα: ΝΙΚΗΤΗΣ και ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ
Συμμετέχοντες ένας: ο 2
Θέση: 1η ο 2
Στήλες: 2
Κόστος: € 0,60
Στο παράδειγμα έχουμε προβλέψει ότι στην κυνοδρομία, (Τόπος 31, Αγώνας 3) ο 2 θα τερματίσει στην 1η θέση(Νικητής) ή σε Αμειβόμενη θέση (2η ή 3η ).
- Εάν τερματίσει στην 1η θέση τότε κερδίζουμε τα στοιχήματα και για το Νικητής και για το Αμειβόμενος.
- Εάν τερματίσει στη 2η ή στην 3η (εικονική) τότε κερδίζουμε μόνο το στοίχημα για το Αμειβόμενος.
Συνδυασμοί Νικητής ένας : «2».
Συνδυασμοί Αμειβόμενος ένας: «2».





Σε τι στοιχηματίζεις;

Τόσο για τις πραγματικές κυνοδρομίες στις οποίες συμμετέχουν 6 σκυλιά όσο και για τις εικονικές στις οποίες συμμετέχουν 8 σκυλιά, μπορείς να παίξεις τους ακόλουθους τύπους στοιχημάτων:
· Νικητής (Ν): Ο παίκτης προβλέπει τον νικητή του αγώνα. Ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων για τη διεξαγωγή του «Νικητή» είναι 4.
· Νικητής – Αμειβόμενος: Ο παίκτης προβλέπει τον συμμετέχοντα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση ή σε αμειβόμενη θέση. Ο συγκεκριμένος στοιχηματισμός είναι συνδυασμός του «Νικητή» και του «Αμειβόμενου», πρόκειται δηλαδή για διπλό στοιχηματισμό. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο συμμετέχων, που επέλεξε ο παίκτης τερματίσει στην πρώτη θέση, τότε ο παίκτης λαμβάνει το αναλογούν κέρδος τόσο για τον «Νικητή», όσο και για την αμειβόμενη πρώτη θέση, ενώ εάν ο συμμετέχων επιλογής του παίκτη τερματίσει στην δεύτερη ή την τρίτη θέση, τότε λαμβάνει το αναλογούν κέρδος για την αμειβόμενη δεύτερη ή τρίτη θέση. Οι αμειβόμενες θέσεις για αγώνες με έξι (6) συμμετέχοντες είναι οι δύο πρώτες, ενώ για αγώνες με οκτώ (8) συμμετέχοντες είναι οι τρεις πρώτες. Ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων για τη διεξαγωγή του «Νικητή-Αμειβόμενου» είναι 5.
· Φορκάστ: Ο παίκτης προβλέπει ποιοι από τους συμμετέχοντες θα καταλάβουν την πρώτη και δεύτερη θέση, με ακριβή σειρά, σε έναν αγώνα. Ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων για τη διεξαγωγή του «Φορκάστ» είναι 4.
· Τρικάστ: Ο παίκτης προβλέπει ποιοι από τους συμμετέχοντες θα καταλάβουν την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση, με ακριβή σειρά, σε έναν αγώνα. Ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων για τη διεξαγωγή του «Τρικάστ» είναι 5.
· Τρίο:Ο παίκτης προβλέπει τους τρεις πρώτους τερματίσαντες σε έναν αγώνα ανεξαρτήτως της σειράς άφιξης. Ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων για τη διεξαγωγή του «Τρίο» είναι 5.Ο νέος τύπος στοιχηματισμού ΤΡΙΟ συνδυάζεται μόνο με την επιλογή ΟΛΕΣ

Αυτά για σήμερα. Σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερα θέματα για τις αγαπημένες μας κυνοδρομίες!

Πηγή:opap.gr