powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΙΑΔΑ ΤΡΙΤΗΣ !!

Καλησπέρα στο stoiximagiatameio. Το Σαββατοκύριακο πήγαμε σχετικά καλά με 4/6 προβλέψεις με την Κυριακή να χάνουμε μόνο την Βιγιαρεάλ στο over ενω ήρθε 2-0.Σήμερα έχουμε ματς κυπέλλου σε πολλές χώρες τις Ευρώπης ενώ θα ασχοληθούμε και με 2 ματς της Κόφερενς.


Μαρσέιγ-Νις (1) με απόδοση 1.50 (Stoiximan)
H Mαρσειγ βρίσκεται στην 5η θέση του Γαλικού Πρωταθλήματος έχοντας 32 βαθμούς μαζί με την Ναντ και την Ρεμ ενώ η Νις έχει 27 βαθμούς και ειναι κοντά στη μέση της βαθμολγιάς.Στο ματς πρωταθλήματος η Νις μέσα στην έδρα της είχε νικήσει την Μαρσειγ με 1-0.Για τη Μαρσειγ είναι μια διέξοδος το Κύπελλο και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι.

Tαμγουορθ-Κεμπριτζ (2) με απόδοση 1.75 (Stoiximan)
Η Κεμπριτζ βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από την Λούτον με 53 βαθμούς ενώ η Ταμγουορθ βρίσκεται 2 βαθμούς κάτω απ την ζώνη του υποβιβασμού.Πιστεύουμε πως η φιλοξενούμενοι θα καθαρίσουν το ματς και θα πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης.

Μακλσφιλντ-Λινκολν (1) με απόδοση 1.72 (Stoiximan)
Η Μακλσφιλντ έχει 38 βαθμούς στην κατηγορία και βρίσκεται ακριβώς στη μέση της ενώ η Λινκολν με τους 32 βαθμούς βρίσκεται πιο χαμηλά αλλά δεν κινδυνεύει άμμεσα για υποβιβασμό.Η Μακλσφιλντ στην έδρα της είναι καλή καθώς έχει 6 νίκες σε 12 ματς με ρεκόρ 6-3-3.Αντίθετα η Λινκολν εκτός δεν τα πηγαινεί και πολύ καλά διότι βλέπουμε να έχει πάρει μόλις 2 νίκες εκτός με απολογισμό 2-5-7.Έτσι πιστεύουμε στον άσσο της Μακλσφιλντ πως θα περάσει.

Καλή τύχη!!!