powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 26/1/14



Καλησπέρα φίλοι μου. Αυτή είναι η τριάδα για σήμερα.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ 1  1,87(stoiximan)
Η Μπράουνσβαιγκ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Bundesliga ενώ η αντίπαλός της βρίσκεται στη δωδέκατη θέση της κατάταξης. Μια φορά έχουν ξανασυναντηθεί οι δύο ομάδες με νικήτρια τη Βερντερ. Η Μπραουνσβάιγκ έχει μία νίκη σε οκτώ αγώνες με γκολ 5-18 ενώ η Βέρντερ Βρέμης 3 νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις στην έδρα της σκοράρωντας κατά μέσο όρο 1.2 γκολ ανά παιχνίδι.Η απόδοση είναι αρκετά μεγάλη και ο άσσος είναι η καλύτερη επιλογή.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ 3,15(stoiximan)
Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Ο Πανθρακικός με 27 βαθμούς έχει απομακρυνθεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Η απουσία του Κάσες είναι σημαντική επιθετικά. Ο Πανιώνιος μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη ανάσα, έτσι η ισοπαλία φαντάζει ένα καλό αποτέλεσμα και για τους δύο, ενώ το 3,15 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ over 1,75(stoiximan)
Η Ξάνθη εντός έδρας πετυχαίνει κατά μέσο όρο 1,7 γκολ, ενώ έχει 6 νίκες σε 9 παιχνίδια κάτι που σημαίνει ότι κυνηγάει το γκολ και τη νίκη έντονα στην έδρα της. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και με 24 γκολ σε 10 εκτός έδρας ματς έχει ρεκόρ 8-2-0. Οι δύο ομάδες είναι επιθετικές και το over προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση.

Καλή Επιτυχία!