powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑΣ



Καλημέρα φίλοι του Στοιχημα για ταμείο.Σήμερα απ'το πρόγραμμα θα επιλέξουμε μόνο Αγγλία απ'την Championship και το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Μάντσετερ Σίτυ και Τσέλσι στο θεσμό του κυπέλλου.Πάμε να τα δούμε.

Mάντσεστερ Σίτυ-Τσέλσι (2-3 γκολ) με απόδοση 1.85
Μετά το Πρωτάθλημα που αναμετρήθηκαν πριν 12 ημέρες με την Τσέλσι να φεύγει νικήτρια με 1-0,σήμερα έχουμε το ματς του κυπέλλου που θα μας απασχολήσει.Όπως ξέρουμε και οι δύο ομάδες είναι βασικές διεκδικίτριες του τίτλου στην Αγγλία με την Τσέλσι να είναι πρώτοι και την Μάντσεστερ Σίτυ τρίτοι με μόλις 3 βαθμούς διαφορά.Σήμερα πιστεύουμε πως στο ματς θα μπούν περισσότερα γκολ από το ματς πρωταθλήματος αλλά ανάμεσα στα 2-3 γκολ.

Ίπσουιτς-Μπλάκμπουλ (1) με απόδοση 1.60
H Ίπσουιτς βρίσκεται στην 8η θέση με 44 βαθμούς 3 λιγότερους απ'τα μπαράζ που οδηγούν στην Premier League.Αντίθετα βρίσκεται στην 16η θέση με 34 βαθμούς και δεν απειλείται απ'την επικίνδυνη ζώνη.Πιστεύουμε πως η Ίπσουιτς έχει μεγαλύτερο κίνητρο και εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το μάτς.

Ντονκάστερ-Μπράνσλει (1) με απόδοση 2.20
Η Ντονκάστερ βρίσκεται μια ανάσα απ΄την επικίνδυνη ζώνη με 29 βαθμούς ενώ η Μπράνσλει είναι πρωτελευταία και θέλει άμεσα τους βαθμούς ώστε να ανέβει βαμολογικά και ψυχολογικά.Πιστεύουμε όμως ότι η Ντονκάστερ έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και θα το πάρει το ματς.

Καλη επιτυχία!!!