powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες,
Επιστρέφουμε μετά από μια εβδομάδα καθώς μεσοβδόμαδα είχαμε διεθνή φιλικά που δεν αξίζουν το ρίσκο για ποντάρισμα. Σήμερα θα κοιτάξουμε 2 αγώνες με μεγάλες αποδόσεις που μπορούν να μας προσφέρουν ένα εξίσου μεγάλο κέρδος.

Η πρώτη μας πρόταση αφορά το ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΛΙΡΣ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση και μετράει μόλις 1 θετικό αποτέλεσμα στους τελευταίους 5 αγώνες. Από την άλλη η ΛΙΡΣ βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη και πιο σταθερή, αγωνιστική και βαθμολογική, κατάσταση, ενώ έχει με το μέρος της και την προϊστορία των μεταξύ τους αγώνων καθώς μετράει 4 νίκες και μόλις 1 ήττα. το 2 στο 3,00 είναι εξαιρετικό και θα το πιστέψουμε.

Το δεύτερο μας ματς θα είναι το ΚΑΤΑΝΙΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ. Τα πράγματα εδώ είναι περίπου τα ίδια με το προηγούμενο ματς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα γλυτώσουν τον υποβιβασμό. Το χειρότερο για αυτούς είναι ότι δεν δείχνουν να μπορούν να σώσουν τη χρονιά, ακόμα και αν προσπαθήσουν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να εξασφαλίσουν πως δεν θα μπουν σε περιπέτειες και θα κυνηγήσουν το ματς μέχρι το τέλος. Το 2 προσφέρεται στο 3,05 και αξίζει το ρίσκο.

Καλή επιτυχία!
ΔΑΣΚΑΛΟΣ