powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες,
Επιστέφουμε μετά από, σχεδόν, μια εβδομάδα - και το 3/3 της Κυριακής – για να μελετήσουμε το κουπόνι και να προτείνουμε κάποια σημεία που μπορούν να μας αποδώσουν κέρδη. Ας δούμε, λοιπόν, τις προτάσεις μας.
Η πρώτη μας πρόταση αφορά το ματς ΛΙΝΤΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση και μετράνε κάποια σερί αρνητικά αποτελέσματα και υποδέχονται την ΜΙΛΓΟΥΟΛ που ψάχνεται για βαθμούς και είναι σε σαφώς καλύτερη φόρμα. Η πρόταση μας είναι το 2 (3,75 stoiximan.gr) γιατί οι φιλοξενούμενοι έχουν και το κίνητρο και την ικανότητα να κερδίσουν.

Το δεύτερο μας ματς θα είναι το είναι το ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΤ. Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ προέρχεται από μια σπουδαία πρόκριση με ανατροπή έναντι του Ολυμπιακού και κατάφερε να παραμείνει μέσα στον τελευταίο, ομολογουμένως, στόχο της. Το τίμημα που πλήρωσε, όμως, είναι ο τραυματισμός του ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ που θα λείψει καιρό. Απέναντί της η μέτρια αλλά πάντα επικίνδυνη ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την απουσία του επιθετικού της αντιπάλου της. Θα ποντάρουμε στο  1Χ (2,02 stoiximan.gr)

Τέλος, θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στο ΧΑΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα και θα προσπαθήσουν να σπάσουν το σερί έναντι την κατώτερης αγωνιστικά ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη προέρχονται από μια δύσκολη νίκη και θέλουν να συνεχίσουν έτσι. Όμως, η ΧΑΛ έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα και μπορεί να κερδίσει αυτό το ματς. Ποντάρουμε στον 1 (2,25 stoiximan.gr).
Αυτά και για σήμερα,
καλή επιτυχία και καλά κέρδη!!!

Δάσκαλος