powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες,
Κυριακή σήμερα και όπως πάντα θα προσπαθήσουμε να ξεχωρίσουμε από το κουπόνι κάποια ματς με μεγάλη απόδοση για να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε ένα μεγαλύτερο κέρδος από αυτό που μας προσφέρουν τα «στάνταρ»  με τις, σαφώς, χαμηλότερες αποδόσεις.
Το ματς με το οποίο θα ξεκινήσουμε είναι το ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ. Τα πράγματα εδώ είναι γνωστά. Οι γηπεδούχοι είναι στον πάτο της βαθμολογίας και για να μπορέσουν να γλυτώσουν τον υποβιβασμό χρειάζονται ένα θαύμα. Ο χρόνος για θετικά αποτελέσματα λιγοστεύει και για αυτό οι παίχτες και οι οπαδοί έχουν μπει στη λογική «ή τώρα ή ποτέ». Ο μεγάλος και παραδοσιακός αντίπαλος ΠΑΟΚ  έρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και η ψυχολογία είναι ανεβασμένη. Όπως και να το δούμε είναι περισσότερο ένα ντέρμπι γοήτρου και για αυτό το λόγο θα ποντάρουμε στη θέληση και όχι στην ικανότητα. Η επιλογή μας είναι το 1Χ (2,45 stoiximan.gr).
Το δεύτερο μας παιχνίδι θα είναι το ΜΑΓΙΟΡΚΑ –ΤΕΜΕΡΙΦΗ. Οι γηπεδούχοι υποδέχονται την αποδεκατισμένη από απουσίες  ΤΕΝΕΡΙΦΗ και επιδιώκουν να κερδίσουν κάποιους βαθμούς για να πάρουν μία βαθμολογική ανάσα. Επιπλέον, έρχονται από σερί αρνητικά αποτελέσματα και είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακάμψουν. Οι φιλοξενούμενοι μέσα στις απουσίες τους μετράνε και τον πρώτο τους σκόρερ οπότε θα δυσκολευτούν να σκοράρουν. Ποντάρουμε, λοιπόν, στον 1 (1,85 stoiximan.gr).

Τέλος θα ασχοληθούμε και με το ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ. Τα πράγματα εδώ είναι περίπου τα ίδια με την προηγούμενη μας πρόταση με μία μεγάλη διαφορά. Και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς και το Χ δεν ικανοποιεί κανέναν. Η Νυρεμβέργη έχει  να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις πολλές απουσίες, αλλά και την παράδοση στην έδρα του Αμβούργου, η οποία δεν είναι με το μέρος της. Για αυτούς τους λόγους ποντάρουμε στον 1(2.17 stoiximan.gr).

Δάσκαλος