powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 11/12/2013

  Γεια σας, αγαπητοί φίλοι του στοίχημα για ταμείο! Χτες μέσα από το άρθρο "Ανάλυση Αγώνων Τσαμπιονς Λιγκ" πέρασαν 3/4 σημεία που δώσαμε και δεν μας έκατσε μόνο η έκπληξη της Κοπεγχάγης.Πάμε γρήγορα να αναλύσουμε μερικούς απ' τους σημερινούς αγώνες του Τσάμπιον Λιγκ....

  ΑΟΥΣΤΡΙΑ-ΖΕΝΙΤ
Γνωρίζουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν τη πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Τσαμπιονς Λιγκ. Ωστόσο προκρίνονται ακόμη και αν δεν κερδίζουν την Αούστρια και την ίδια ώρα η Πόρτο καταφέρνει να κρατάει την ισοπαλία μέσα στην Μαδρίτη.Οπότε η Ρώσσοι ουσιαστικά δεν καίγονται και τόσο πολλοι για τη νική μόνο αν μάθουν ότι οι Πορτογάλοι κερδίζουν στην έδρα της Ατλέτικο. Αρα το παιχνίδι είναι αλληλένδετο και με το τι θα συμβαίνει την ίδια ώρα στο άλλο ματς. Δεν θα ποντάρουμε στο 1.45 που δίνεται στο διπλό καθώς δεν αξίζει ούτε η απόδοση ,ούτε το ρίσκο.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΠΟΡΤΟ
Εδώ συμβαίνει ότι αναλύσαμε ακριβώς πριν, οι γηπεδούχοι θα κατέβουν με πολλές απουσίες αφού έχουν προκριθεί ήδη στους 16 και βαθμολογικά είναι αδιάφοροι. Είναι δύσκολο να βγάλει κανείς κάποιο σημείο σε αυτή την αναμέτρηση και ίσως μια καλή λύση είναι τα 2-3 γκολ ...
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα καθώς οι γηπεδούχοι είναι τελευταίοι σε ότι κι αν συμβεί σήμερα, ενώ αντίθετα οι Γερμανοί πάνε στην Γαλία με σκοπό το 2 που θα τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.Εδώ μπορούμε να ποντάρουμε στο διπλό το οποίο έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης όμως η απόδοση του 1.35 που δίνεται δεν είναι ικανοποιητική.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΛΤΙΚ
Η αναμέτρηση είναι λίγο αδιάφορη στοιχηματικά αφού όποιο σημείο και να επιλέξουμε οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλές.Λογικά η Μπάρτσα σήμερα θα κερδίσει τη Σέλτικ ,μια Σέλτικ που τις τελευταίες φορές που συναντήθηκε με την Μπαρτσελόνα την δυσκόλεψε αρκετά.
ΤΣΕΛΣΙ-ΣΤΕΑΟΥΑ
Οι Λονδρέζοι σήμερα θα κερδίσουν και περιμένουμε και να σημειώσουν πολλά γκολ στην αδιάφορη Στεάουα, που δεν έχει κανέναν πλέον στόχο.Οπότε επιλέγουμε 1ημίχρονο , 1τελικό και 4-6 γκολ.
Υ.Γ. Μπορείτε να βρείτε την ανάλυση για τους υπόλοιπους αγώνες στο άρθρο με τίτλο "ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ" (link:http://stoiximagiatameio.blogspot.gr/2013/12/blog-post_11.html)

ΚΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!