powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΩΝ EUROPA LEAGUE 12-12-2013

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι του stoiximagiatameio ,σήμερα θα αναλύσουμε τους αγώνες του Europa league,προσπαθώντας να βγάλουμε κάποιο αξιόλογο σημείο.
 Στον πρώτο όμιλο, η Κουμπαν παίζει στην έδρα της αδιάφορης Βαλένθια και για να προκριθεί πρέπει να αποδράσει με το διπλό ,αλλά και με 3 γκολ διαφορά και την ίδια ώρα η Σουόνσι να χάνει μέσα στην έδρα της Σεν Γκαλεν.Περιμένουμε ότι οι Ρώσοι  θα μπούν  επιθετικά  και παίξουν ανοιχτά.Έτσι ,αναμένουμε να πολλά γκόλ στο παιχνίδι και θα επιλέξουμε το over.
 Στον δεύτερο  όμιλο , η Αϊντχοφεν υποδέχεται την Τερνομορέτς και οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες αλλά επειδή οι Ολλανδοί είχαν κερδίσει στην έδρα των Ουκρανών ακόμη και με Χ περνάνε αυτοί.Οπότε και εδώ περιμένουμε ενα ανοιχτό ματς καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν επιθετικά για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Αρα και εδώ θα επιλέξουμε τα πολλά γκολ..
 Ο τρίτος όμιλος δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον καθώς όλα έχουν κριθεί οπότε δεν θα αναλύσουμε κάτι.
Στον τέταρτο όμιλο η Ζούλτε Βάρεγκεμ θέλει την νίκη για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην επόμενη φάση ,χωρίς να νοιάζεται το τι θα συμβεί στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, όμως βολεύοται και με το Χ οπότε περιμένουμε να παίξει κλειστά χωρίς γρήγορο ρυθμό.Καλή επιλογή το άντερ αλλά και για τους πιο τολμηρούς το Χ.
 Πέμπτος όμιλος, και εδώ το ενδιαφέρον είναι στο παιχνίδι ανάμεσα στην Φιορεντίνα  και στην Ντνιεπρ.Το αποτέλεσμα στην σημερινή  αναμέτρηση δεν θα κρίνει το ποιος θα περάσει αλλά το ποιος θα τερματίσει πρώτος στον όμιλο.Οι Ιταλοί  βολεύονται και με το Χ, καθώς έχουν πιο πολλούς βαθμούς, από ότι οι φιλοξενούμενοι.Αναμενόμενο και σε αυτό το μάτς είναι να μπούν πολλά γκόλ καθώς επίσης είναι σημαντικό να αναφέρουμε οτι οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει στα 16/19 παιχνίδια τους σε όλες της διοργανώσεις,ενώ οι φιλοξενούμενοι στα 29/30.Οπότε και το γκολ-γκολ έχει τύχη..
Στον έκτο όμιλο η Μακάμπι θέλει να επικρατήσει της αδιάφορης   αλλά και πολλές απουσιές  Μπορντο.Πιστεούμε οτι εύκολα η δύσκολα θα επικρατήσει και θα προκριθεί στην επόμενη φάση.
Εβδομός όμιλος,με την αναμέτρηση Ντιναμο Κιεβου και Ραπίντ με τους Αυστριακούς να θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν στην επόμενή φάση.Αντίθετα οι γηπεδόυχοι   περνάνε και με Χ.Καλύτερο είναι να αποφύγουμε αυτό το ματς καθώς η όποια πρόβλεψη περιέχει πολύ ρίσκο.
Στον όγδοο όμιλο δεν βγαίνει κάποιο σημέιο οπότε θα τον αφήσουμε ...
Ένατος όμιλος,και εδώ τα πράγματα είναι αδιάφορα , απλα το μόνο που θα αναφέρουμε είναι ότι η Λυων θα κατέβει με πολλές απούσιες ώστε να ξεκουράσει παίχτες για τον αγώνα με την Μαρσειγ το ΣΚ που μας έρχεται.
Τέλος , δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στους υπόλοιπους  ομίλους , απλά να αναφέρουμε  ότι πέφτει παντού ο άσσος του Παοκ και αυτό διότι η Αλκμααρ θα έρθει με πάρα πολλές απουσίες !!!!
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!