powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ BETOVEN!!!

Καλησπέρα και σήμερα με  το Europa League να έχει την τιμητική του. Πάμε να δούμε την τριάδα μας.
1) ΣΟΥΟΝΣΙ-ΝΑΠΟΛΙ 2(2,15)
    Η Νάπολι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παρ' όλ' αυτά δεν κυνηγάει κάτι το ουσιαστικό στο πρωτάθλημα και γι αυτό θα αναζητήσει έντονα τη διάκριση μέσω του Europa League καθώς γνωρίζει  ότι ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορίνο. Από την άλλη η Σουόνσι έχει ρίξει όλο το βάρος της στη σωτηρία της στο αγγλικό πρωτάθλημα. Το διπλό είναι σε πολύ καλή απόδοση και δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.
2) ΛΑΤΣΙΟ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 2 draw no bet(4,30)
    Οι Λατσίλοι τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Είναι δεδομένο ότι θα ρίξουν όλο το βάρος τους στην έξοδο για το Champions League μέσω του πρωταθλήματος και ίσως κατέβουν με μερικές αλλαγές. Από την άλλη οι Βούλγαροι έδειξαν μια πολύ συγκροτημένη εικόνα στη φάση των ομίλων οπού απέδειξαν οτί είναι ικανοί για πολλές ζημιές ειδικά εκτός έδρας.
3) ΑΓΙΑΞ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ over(1,50)
    Οι αυστριακοί είναι δεδομένο ότι θα σκοράρουνε αφού αυτό κάνουν ανελειπώς εδώ και 1,5 χρόνο. Ο Άγιαξ είναι μια ομάδα πυ στηρίζεται στην επίθεση και στην έδρα της και σίγουρα θα κυνηγήσει το γκολ.

Για όσους θεωρούν την Λουντόγκοτετς μεγάλο ρίσκο(λογικό) μπορούν να εμπιστευτούν το διπλο της Σαχτάρ με τη Βικτόρια Πλζεν στο 1,90 πού παίζεται αρκετά ειδικά τις τελευταίες  ώρες.