powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Καλησπέρα φίλοι μου και σήμερα. Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας για το Σάββατο.

1) ΝΤΕΡΜΠΙ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1(1,60)
   Σε αυτό το παιχνίδι διασταυρώνεται η καλύτερη επίθεση (γηπεδούχοι) με την τρίτη χειρότερη άμυνα. Η Ντέρμπι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση όντας αήττητη πάνω από ένα μήνα ενώ η Μπόρνμουθ βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση με συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.
2) ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1(1,90)
   Η Ρέντινγκ είναι μια από τις ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο και δικαιολογημένα. Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και χαρακτηριστικό είναι ότι πετυχαίνει κατά μέσο όρο περίπου 3 γκολ σε κάθε αγώνα της το τελευταίο δίμηνο. Οι φιλοξενούμενοι δεν επιδιώκουν ουσιαστικά κάτι από αυτό το παιχνίδι βαθμολογικά και γι αυτό πηγαίνουμε στην πολύ καλή απόδοση του άσσου.
3) ΕΞΕΤΕΡ-ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ over(1.80)
    Η Ροτσντέιλ είναι μια άκρως επιθετική ομάδα. Χαρακτηριστικό αυτού είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχουν τα περισσότερα over σε όλη την Αγγλία και είναι 21. Η Εξέτερ παίζει εντός έδρας και σίγουρα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια επιδιώκοντας και αυτή το σκοράρσιμα. Το over βρίσκεται σε εξαιρετικά μεγάλη απόδοση και δεν μπορούμε να μην το ποντάρουμε.
4) ΓΟΥΙΚΟΜ-ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ 2(1,85)
    Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή φόρμα καθώς εδώ και 20 αγωνιστικές έχουν μόνο δύο νίκες. Από την άλλη η Τσεστερφιλντ προπορεύεται στο πρωτάθλημα και αν εμφανιστεί έστω και λίγο σοβαρή θα πάρει εύκολα το ματς.
5) ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΟΡΙΑΝ 1(1,60)
    Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση προερχόμενη από νίκες και το σημαντικότερο πολύ καλές εμφανίσεις κάτι που θα χρειαστεί για να πετύχει τον στόχο της δηλαδή την έξοδο στο Champions League. Η Λοριάν δύσκολα θα δημιουργήσει προβλήματα και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν καμία έλλειψη ενισχύει το ποντάρισμα στον άσσο.
6) ΠΑΛΕΡΜΟ-ΣΠΕΤΣΙΑ 1(1,65)
   Η Παλέρμο θέλει να επιστρέψει στις νίκες και η Σπέτσια είναι το τέλειο θύμα. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται φέτος εξαιρετικά μέτριοι κάτι που θα ήθελε σίγουρα να εκμεταλλευτεί η Παλέρμο η οποία θα στηριχθεί σίγουρα στην άμυνά της αφού δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο.

Σύστημα 4-6 και καλά κέρδη!!!                                                                           BETOVEN