powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες,
Πολλά ματς και σήμερα στο κουπόνι, κάποια από τα οποία έχουν ξεκινήσει ήδη, για αυτό πάμε γρήγορα να δούμε τις  προτάσεις μας.
Το πρώτο μας σημείο είναι το ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Οι γηπεδούχοι είναι πάρα πολύ ανεβασμένοι τον τελευταίο καιρό, παίρνοντας αποτελέσματα και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, πράγμα που οφείλεται κυρίως στις μεταγραφές. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι σίγουρο πως θα σκέφτονται το ματς με τη Μάντσεστερ, καθώς όπως εξελίσσεται η χρονιά αυτό αναμένεται να είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι για φέτος. Ο ΟΦΗ αναμένεται να ξεκινήσει δυνατά για να εκμεταλλευτεί την απροσεξία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο ο
ποίος, όμως, θα κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει το αήττητο και να διευρύνει το σερί του. Για αυτό προτείνουμε το 1-2 που έχει απόδοση 25!. για αυτούς που δεν θέλουν να ρισκάρουν τόσο καλή απόδοση έχει και το Χ-2.
Το δεύτερο μας ματς θα είναι το ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ. Οι φιλοξενούμενοι βίωσαν έναν αναπάντεχο αποκλεισμό από το κύπελλο, πράγμα που τους πλήγωσε πολύ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς από ποιον αποκλείστηκε και θέλει πολύ να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ, όμως, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της βασιζόμενη και στον 12 παίχτη της. Ο 1 δίνεται στο 2,65 και προσωπικά μου φαντάζει αρκετά πιθανός.

Τέλος, θα κυνηγήσουμε και το Χ (3,45) στο ΓΟΥΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΦΟΥΛΑΜ. Ξεκάθαρη είναι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες πράγμα που έχει φανεί σε όλο το πρωτάθλημα. ο άλλος αέρας που φέρνει, όμως, η αλλαγή προπονητή στη ΦΟΥΛΑΜ και καθώς και η αναμενόμενη πρώτη εμφάνιση του Κώστα Μήτρογλου με τη φανέλα της νέας του ομάδας πιστεύουμε ότι θα ωθήσουν τους φιλοξενούμενους να κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω.