powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ !!!

Καλησπέρα φίλοι μου.Σήμερα θα επιλέξουμε μια τριάδα που έχει αρκετές πιθανότητες να μας πάει ταμείο με αρκετά καλές αποδόσεις.Πάμε να δούμε τι θα επιλέξουμε.

ΑΕΛ Καλονής-Αστέρας Τρίπολης (2) με απόδοση 1.55 9(Stoiximan)
Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στη 5η θέση με 36 βαθμούς και δεν απειλείτε καθόλου αντιθέτως άμα πάρει το διπλό σήμερα θα πλησιάσει κι άλλο τον Παναθηναικό που χθές ήρθε ισόπαλος με τον ΟΦΗ και έμεινε στους 40 βαθμούς.Αντίθετα η ομάδα της Μυτιληνής βρίσκεται στη 9η θέση και δεν απειλείτε απ'την επικίνδυνη ζώνη.Άρα πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα ο Αστέρας θα το πάρει το μάτς.

Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας (2-3 γκολ) με απόδοση 2.05 (Stoiximan)
Η Άρσεναλ έχασε την προηγούμενη αγωνιστική την πρωτιά καθώς έφερε ισοπαλία με την Σαουθάμπτον και τώρα βρίσκεται ένα βαθμό πίσω απο την Μάντσεστερ Σίτυ.Αντίθετα η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται απο χθές στην επικίνδυνη ζώνη αφού η Γουέστ Χάμ κέρδισς χθές.Πιστέυουμε οτι το μάτς δεν θα ξεφύγει με το σκορ να βρίσκεται γύρω στα 2-3 γκολ.

Σαραγόσα-Μπαρτσελόνα Β' (1) με απόδοση 1.80 (Stoiximan)
H Σαραγόσα βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς,3 βαθμούς κάτω απ'την απευθείας άνοδο.Αντίθετα η Μπαρτσελόνα Β' είναι στην 17η θέση 1 βαθμό απ'τη επικίνδυνη ζώνη.Η διαφορά τους είναι μεγάλη και πιστεύουμε ότι η Σαραγόσα άμα θέλει να ανεβεί πρέπει να πάρει ματς σαν κι αυτό.Έτσι ο άσσος μας καλήπτει.

Καλη τύχη!!!