powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ Χ

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες,
Κυριακή σήμερα και έχουμε ένα πλούσιο κουπόνι, το οποίο μας δίνει πολλές ευκαιρίες να κυνηγήσουμε εκπλήξεις και Χ με μεγάλες αποδόσεις που μπορούν να μας προσφέρουν μεγάλα κέρδη. Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές μας.
Χ
Το μοναδικό  ματς που θα ψάξουμε το Χ είναι το ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (2,85) . Και οι δύο ομάδες ψάχνουν βαθμούς για να αναρριχηθούν στον πίνακα της βαθμολογίας και να εξασφαλίσουν την παραμονή. Όμως, ο Εργοτέλης  έχει σημειώσει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (9), ενώ και η προϊστορία των δύο ομάδων τείνει στο Χ.
ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Η πρώτη μας πιθανή έκπληξη βρίσκεται στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο ΧΕΡΤΑ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και μετράνε 5 νίκες στα τελευταία 10 ματς. Από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία, ουσιαστικά, με το ένα πόδι στην Β’. Πρέπει να κερδίσουν για να μαζέψουν βαθμούς και σήμερα είναι η μεγάλη τους ευκαιρία. Το 2 στο 3,50 αξίζει το ρίσκο.
Το τελευταίο μας ματς για σήμερα είναι το ΚΑΤΑΝΙΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ. Η Κατάνια βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και μετράει 7(!) ήττες στα τελευταία δέκα ματς, άρα το 1,80 δεν δικαιολογείται. Στα ίδια… χάλια βρίσκεται και Λιβόρνο. Οι 2 ομάδες βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και δύσκολα θα σώσουν τη χρονιά. Η Κατάνια, όμως, φαίνεται ανήμπορη να κερδίσει ακόμα και τη Λιβόρνο. Οπότε το 2(3,60) μοιάζει πολύ πιθανό.

Καλά αποτελέσματα και καλά κέρδη!!!