powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Καλησπέρα, σήμερα έχουμε αρκετή δραστηριότητα κυρίως εξαιτίας του Champions League. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.
1) ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1ήΧ (1,58)
    Η απόδοση είναι αρκετά υψηλή για διπλή ευκαιρία κάτι που κάνει πιο ενδιαφέρον το ποντάρισμα αυτό. Η Παρί τελευταία δεν είναι σε καλή κατάσταση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ενώ έχει κατά πολύ το πιο ποιοτικό ρόστερ στη Γαλλία δεν μπορεί να πάρει αξιόλογη διαφορά στο πρωτάθλημα το οποίο είναι ακόμα ανοιχτό. Από την άλλη η Λεβερκούζεν είναι μια γερμανική ομάδα η οποία εκμεταλλεύεται την έδρα της και είναι σίγουρο ότι θα τα δώσει όλα για τη διάκριση.
2) ΓΟΙΓΚΑΝ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ 1(1,45)
   Μπορεί η απόδοση να είναι μικρή αλλά η νίκη της Γουίγκαν είναι σχεδόν δεδομένη. Το μόνο που χρειάζεται να αναφέρουμε είναι ότι η Μπάρνσλει είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με μία νίκη σε 13 παιχνίδια μακριά από την έδρα της.
3) ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ over(1.65)
   Η Λειτον Οριεντ είναι μία από τις παραγωγικότερες ομάδες της κατηγορίας. Για την ακρίβεια η παραγωγικότερη. Σχεδόν όλα της τα ματς είναι over και είναι σίγουρο ότι απέναντι στην όχι και τόσο δυναμική Στιβενειτζ θα έχει ευκαιρίες για πολλά γκολ
4) ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΟΞΦΟΡΝΤ 2(2,65)
   Η Όξφορντ είναι η μοναδική αγγλική ομάδα χωρίς εκτός έδρας ήττα. Από την άλλη η Νιουπορτ Κάουντι βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και έξι αγωνιστικές. Οι απόδοση του διπλού είναι αρκετά προκλητική και αξίζει σίγουρα το ρίσκο.

Προτείνω σύστημα 3-4 με κόστος 1,50 ευρώ (χωρίς πολλαπλασιαστή) ή
για τους πιο τολμηρούς ξερά.
Επιπλέον μια πιο οικονομική λύση θα ήταν το σύστημα 2-3 με κόστος 1,20 (χωρίς πολλαπλασιαστή) βάζοντας ένα παιχνίδι στάνταρ (προτείνω τον άσσο της Γουιγκαν)
Καλά Κέρδη!!!