powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΙΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE

Καλησπέρα φίλοι μου. Σήμερα είναι μια αρκετά δύσκολη στοιχηματικά μέρα καθώς το κουπόνι είναι γεμάτο ντέρμπι κάτι που κρύβει εκπλήξεις. Πάμε όμως να δούμε τις προβλέψεις μας ώστε να φτιάξουμε μια τριάδα.
1) ΜΙΛΑΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ under(1.60)
  Η Μίλαν είναι μια σκληρή ιταλική ομάδα που έχει πάντα ως πρώτη προτεραιότητα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα του κατά γενική ομολογία φορμαρισμένου Mario Balloteli έχει φέρει 8 under στα τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια στη διοργάνωση. Γενικά η Μίλαν δυσκολεύεται με ισπανικές ομάδες στην έδρα της έχοντας 5 ισοπαλίες στους 7 τελευταίους αγώνες απέναντι στους Ίβηρες. Παράλληλα αν λάβουμε υπόψιν το γεγονός ότι η Ατλέτικο σκοράρει εκτός έδρας γι αυτούς που θα ήθελαν να ρισκάρουν το σκορ 1-1 με απόδοση 5,75 είναι μια καλή επιλογή.
2) ΧΙΓΚΙΝΣ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ 1(1,80)
  Αρχικά πρέπει να τονίσουμε ότι εδώ και μέρες ο άσσος της Χίγκινς πέφτει έντονα (δείτε τις αποδόσεις σε άνοδο-πτώση εδώ). Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση κυρίως λόγω των πολλών προβλημάτων στα εσωτερικά της ομάδας. Υπάρχουν έντονες διαμάχες στα διοικητικά ενώ η ομάδα παρά την προηγούμενη νίκη που έκανε στο θεσμό δεν αποδίδει καλά. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη για να ανέβουν στην πρώτη θέση κάτι που σίγουρα θα προσπαθήσουν να πετύχουν με τη βοήθεια της έδρας τους.
3) ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ G/G(1.50)
 Η Μπάγερν εμφανίζεται ασταμάτητη σε όλους τους θεσμούς. Έχει 13 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και 7 συνεχόμενα διπλά στο Champions League. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σκοράρει ακατάπαυστα. Η Άρσεναλ είναι δεύτερη στην Αγγλία και στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή. Κατεβαίνει χωρίς απουσίες και χρειάζεται οπωσδήποτε γκολ και σκορ για να έχει ελπίδες.

                                                                                                                            BETOVEN